Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΛΕΥΚΩΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣΚωδικός: 978960809456Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Στρατηγικές ΕκδόσειςΕκδοτικός οίκος: ΦΛΩΡΟΥ

ΛΕΥΚΩΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ
Tιμή Καταλόγου:41.20
Έκπτωση:15%
Τελική Τιμή:35.00€
Η έκδοση αυτή με νέο σχεδιασμό, περιέχει φωτογραφικό και ιστορικό υλικό των Ειδικών Δυνάμεων και είναι απόρροια της αγάπης και του θαυμασμού που τρέφουμε γι’ αυτούς που αποφάσισαν να υπηρετήσουν την πατρίδα τους στις επίλεκτες μονάδες του Ελληνικού Στρατού. Φιλοδοξούμε να καταγράψουμε την ιστορία των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, απο συγκροτήσεως του Ιερού Λόχου, την περίοδο του Β Παγκοσμίου Πολέμου, μέχρι σήμερα. Επιδιώκουμε να συνδέσουμε το παλιό με το νέο, τον θρύλο του παλιού «Λοκατζη¨ με τον σύγχρονο καταδρομέα, αλεξιπτωτιστή, πεζοναύτη. Επιχειρούμε να παρουσιάσουμε τις δραστηριότητες των Μονάδων Καταδρομών, Αλεξιπτωτιστών και Πεζοναυτών, προσδοκώντας να οδηγήσουμε τους αναγνώστες, στους μεν παλιούς να φέρουμε στην μνήμη τους στιγμές που τους γεμίζουν νοσταλγία και υπερηφάνεια που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις, στους δε νέους θαυμασμό και αδημονία να καταταγούν και αυτοί στις Επίλεκτες Μονάδες του Στρατού μας και να φωνάξουν με υπερηφάνεια «Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ». Mια πολυτελής έκδοση και ένα έργο κόσμημα, για κάθε βιβλιοθήκη, που θα κεντρίζει το ενδιαφέρον, μέχρι την τελευταία σελίδα.