Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΚατασκοπείαΚωδικός: 978-960-6640-31-5Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Owen, DavidΕκδοτικός οίκος: ΤΡΑΥΛΟΣΚατασκοπεία και μυστικές υπηρεσίες

Κατασκοπεία
Tιμή Καταλόγου:24.55
Έκπτωση:31%
Τελική Τιμή:17.00€

(. . .) Κατάσκοποι υπάρχουν από την εποχή της Αρχαίας Ελλάδας μέχρι σήμερα. Ανέκαθεν εμπορεύονταν πληροφορίες. Κρυμμένοι στην οργάνωση του αντιπάλου, δίνουν μοναδικό πλεονέκτημα στον εργοδότη τους, βοηθούν στη νίκη εμπορικών και στρατιωτικών μαχών, και καλύπτουν πιθανές αδυναμίες. Κωδικοί πρόσβασης, ψηφιακή κρυπτογραφία, πλαστά έγγραφα, τυφλά σημεία ανταλλαγών, δορυφορική παρακολούθηση, μη ανιχνεύσιμα δηλητήρια: είναι τα «εργαλεία» της δουλειάς· ωστόσο, η επιβίωση απαιτεί θάρρος και ευστροφία. Από τη θρυλική Μάτα Χάρι, τη μηχανή Enigma, τη Σταλινική Κόκκινη Ορχήστρα, τον Ψυχρό Πόλεμο, μέχρι τις σχέσεις της CIA με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και τη διασύνδεση της MI6 με την KGB και τον Πρόεδρο Πούτιν, η ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ αποκαλύπτει όλες τις, μέχρι πρότινος, απόρρητες υποθέσεις και μας αφήνει άφωνους μπροστά στο ρόλο και τη δράση των κατασκόπων που ζουν ανάμεσά μας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 176
Τίτλος πρωτότυπου: Espionage
Θέματα: Κατασκοπεία και μυστικές υπηρεσίες
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα