Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Εξουσία, πολιτική και αλλαγήΚωδικός: 978-960-6765-71-1Έτος έκδοσης: 2012Συγγραφέας: Osho, 1931-1990Εκδοτικός οίκος: ΈΣΟΠΤΡΟΝΟ εαυτός, το εγώ, ταυτότητα, προσωπικότητα

Εξουσία, πολιτική και αλλαγή
Tιμή Καταλόγου:15.90
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:5.60€

Το `Εξουσία, Πολιτική και Αλλαγή` απορρίπτει την κοινή άποψη ότι `η εξουσία διαφθείρει` και, αντιθέτως, διατείνεται ότι αυτοί που αναζητούν την εξουσία είναι ήδη διεφθαρμένοι: Από τη στιγμή που θα πετύχουν τον στόχο τους, η διαφθορά τους απλώς βρίσκει την ευκαιρία να εκφραστεί. Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμη και όσοι αναζητούν την εξουσία για να επιφέρουν ριζοσπαστικές αλλαγές, τόσο συχνά αποτυγχάνουν, ακόμη και αν έχουν τις καλύτερες προθέσεις.
Ο Osho αποκαλύπτει από που πηγάζει αυτή η `θέληση για εξουσία` και πώς εκφράζεται, όχι μόνο στην πολιτική αλλά και στις καθημερινές μας σχέσεις. Σε αντιδιαστολή, προσφέρει ένα νέο όραμα για τις σχέσεις και την κοινωνία, βασισμένο όχι στην άσκηση εξουσίας πάνω στους άλλους, αλλά στην αναγνώριση της μοναδικότητας του κάθε ατόμου.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 213
Θέματα: Ο εαυτός , το εγώ , ταυτότητα , προσωπικότητα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα