Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο Μύθος του Αίματος: Η Γέννηση του ΦυλετισμούΚωδικός: 978-618-5361-23-5Έτος έκδοσης: 2019Συγγραφέας: Evola, JuliusΕκδοτικός οίκος: ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ

Ο Μύθος του Αίματος: Η Γέννηση του Φυλετισμού
Tιμή Καταλόγου:16.96
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:15.30€

Μια αντικειμενική εργασία του Ιούλιου Έβολα που παραθέτει τη θεωρία του φυλετισμού από τον κόμη Γκομπινώ ως τη φυλετική νομοθεσία του Γ’ Ράιχ. Αναλύονται και περιγράφονται όλοι οι θεωρητικοί του φυλετισμού όπως ο Μέντελ, ο Τσάμπερλαιν, ο Ρόζενμπεργκ, ο Günther, ο Κλάους, ο Κλεμμ, ο de Lapouge, ο Λάνγκε και πολλοί ακόμα. Σε αυτό το βιβλίο ξετυλίγεται όλη η θεωρία και η εξέλιξη του φυλετισμού. Πόση βάση έχουν όλες αυτές οι θεωρίες; Πόσο κοντά στην πραγματικότητα και την επιστημονικότητα βρέθηκαν όλοι αυτοί οι φυλετιστές; Τελικά για την φυλή μετράει μόνο το σώμα ή έχει κάποιο ρόλο και η ψυχή; Τεκμηριωμένα ή αυθαίρετα τα συμπεράσματα του εκάστοτε θεωρητικού του φυλετισμού; Είναι ή δεν είναι καθαρή η ευρωπαϊκή λευκή φυλή; Σε 12 κεφάλαια ο Έβολα δίνει όλες τις απαντήσεις μέσα από την διαδοχική, κατά χρονολογία, σειρά και εξέλιξη του φυλετισμού. Από τον Γκομπινώ ως τον Χίτλερ.

 

Περιεχόμενα

Εισαγωγή του 1937 
Εισαγωγή του 1942 
Καταγωγή 
Το Δόγμα του Κόμη Γκομπινώ 
Ανάπτυξη 
Οι θεωρίες του Τσάμπερλαιν 
Η Θεωρία της Κληρονομικότητας 
Φυλετική Τυπολογία 
Ο Αρκτικός Μύθος 
Η Φυλετική Σύλληψη της Ιστορίας 
Φυλετισμός και Αντισημιτισμός 
Η φυλετική σύλληψη του Δικαίου 
Η Νέα Φυλετική Νομοθεσία 
Ο Φυλετισμός του Αδόλφου Χίτλερ 
Συμπέρασμα

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Σελίδες: 210