Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τετρακόσια γράμματα του Καζαντζάκη στον ΠρεβελάκηΈτος έκδοσης: 1984Συγγραφέας: Πρεβελάκης, Παντελής, 1909-1986Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαζαντζάκηΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Τετρακόσια γράμματα του Καζαντζάκη στον Πρεβελάκη
Tιμή Καταλόγου:26.50
Έκπτωση:26%
Τελική Τιμή:19.50€

"1926. Νοεμβρίου 12. Ο συγγραφέας τής Χρονογραφίας τούτης ανταμώνει πρώτη φορά τον Κ. στην Αθήνα", σημειώνει (σελ. 19) ο συμπατριώτης, φίλος και βιογράφος τού Νίκου Καζαντζάκη, λογοτέχνης και ο ίδιος, Παντελής Πρεβελάκης (1909-1986). Με αγάπη, σεβασμό και φροντίδα, με μέθοδο και σχολαστικότητα, μας δίνει στο πολύτιμο αυτό βιβλίο μιαν από τις πληρέστερες και εγκυρότερες βιογραφικές πηγές για τον Νίκο Καζαντζάκη. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν μπορεί κάποιος να ασχοληθεί επιτυχώς με τον βίο και το έργο τού Νίκου Καζαντζάκη, χωρίς να καταφύγει στο βιβλίο αυτό, καθώς και στο βιβλίο τής Ελένης Ν. Καζαντζάκη, Νίκος Καζαντζάκης "Ο Ασυμβίβαστος" (Βιογραφία βασισμένη σε ανέκδοτα γράμματα και κείμενά του).

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 794
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα