Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

60 μαθήματα ζωής από τον Δον ΚιχώτηΚωδικός: 978-960-16-6344-9Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Δελ Πόθο, ΣαλβαδόρΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΛογοτεχνικά δοκίμια

60 μαθήματα ζωής από τον Δον Κιχώτη
Tιμή Καταλόγου:11.50
Έκπτωση:50%
Τελική Τιμή:5.80€
Ο Δον Κιχώτης, το πασίγνωστο αριστούργημα του Θερβάντες που μέσα στα χρόνια ξεπέρασε σε πωλήσεις ακόμα και τη Βίβλο, κι ίσως να μην υστερεί σε ιερότητα αν σκεφτούμε πόσες ανθρώπινες ψυχές έχει παρηγορήσει, λειτούργησε και εξακολουθεί να λειτουργεί ως αστείρευτη πηγή έμπνευσης για συγγραφείς και καλλιτέχνες, φιλολόγους, διανοητές, ψυχαναλυτές.
Τα 60 μαθήματα ζωής από τον Δον Κιχώτη, εμπνευσμένα από τις ουμανιστικές ιδέες που διαπνέουν το έργο κι από την καρτερικότητα του ίδιου του Θερβάντες που τον έκανε να μάχεται για τη ζωή και να ελπίζει ακόμα και σε συνθήκες τραγικά δύσκολες, έρχονται να γαληνέψουν την ταραγμένη μας ψυχή, να την παρηγορήσουν και να τη στηρίξουν στο τραμπάλισμά της.
Μ' άλλα λόγια έρχονται να συνεισφέρουν στο ξεκαθάρισμα στόχων, στην εξεύρεση λύσεων, στην αναζήτηση ελπίδας, ενδυναμώνοντας την πίστη μας σ' αυτό τον εσωτερικό θεό που κρύβουμε όλοι μέσα μας και που έχει ως όνομά του το ρήμα "ζω".
Εξήντα μαθήματα ζωής μέσα από εξήντα πολύ γλαφυρά κεφάλαια, εμπλουτισμένα με μικρά ή και μεγαλύτερα αποσπάσματα από τον Δον Κιχώτη, σε μια ανοιχτή συνομιλία με την ελληνική λογοτεχνία και πραγματικότητα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
60 μαθήματα ζωής από τον Δον Κιχώτη
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 224
Θέματα: Λογοτεχνικά δοκίμια
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα