Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Δον Κιχώτης, ο ιππότης της ελεεινής μορφήςΚωδικός: 978-960-6638-65-7Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Τσαρούχας, ΠασχάληςΕκδοτικός οίκος: ΔΙΑΠΛΑΣΗΕλλάδα, Θεατρικό έργο, σενάριο, λιμπρέτο, Παιδικό, Εφηβικό και εκπαιδευτικά

Δον Κιχώτης, ο ιππότης της ελεεινής μορφής
Tιμή Καταλόγου:16.07
Έκπτωση:15%
Τελική Τιμή:13.66€

Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια θεατρική μεταφορά του ομώνυμου έργου του Θερβάντες. Ο Δον Κιχώτης, ο ιππότης της ελεεινής μορφής, ξεκινά εκστρατεία για να κατακτήσει τον κόσμο της φαντασίας του. Θα τα βάλει με γίγαντες, με στρατιές ολόκληρες, θα κατατροπώσει το κακό και γενναίος πια, θα γυρίσει πίσω για να κατακτήσει την πολυπόθητη καρδιά της αγαπημένης του Δουλτσινέας. Σύντροφος και υπηρέτης του σ` αυτή την περιπέτεια, βρίσκεται στο πλευρό του πάντα ο πιστός Σάντζο Πάντσα, ο οποίος ελπίζει να λάβει τα αξιώματα και τα πλούτη που του `χει τάξει ο κύριός του, όταν βέβαια γίνει βασιλιάς. Το cd περιέχει τα τραγούδια και τη μουσική που πλαισιώνουν την παράσταση. (Θεοφανία Παπαθωμά)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 99
Θέματα: Ελλάδα, Θεατρικό έργο, σενάριο, λιμπρέτο, Παιδικό, Εφηβικό και εκπαιδευτικά
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Βρεφική - Παιδική ηλικία, Νεαρές ηλικίες