Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η φωνή του δάσουςΚωδικός: 978-960-6638-66-4Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Τσαρούχας, ΠασχάληςΕκδοτικός οίκος: ΔΙΑΠΛΑΣΗΕλλάδα, Θεατρικό έργο, σενάριο, λιμπρέτο, Παιδικό, Εφηβικό και εκπαιδευτικά

Η φωνή του δάσους
Tιμή Καταλόγου:16.07
Έκπτωση:15%
Τελική Τιμή:13.66€

Τι γίνεται όταν τα δέντρα, τα λάχανα και τα ζώα του δάσους επαναστατούν και αποφασίζουν να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους; Πολλές ανατροπές! Το λιοντάρι χάνει τη θέση του και από αρχηγός γίνεται ζητιάνος. Τα λάχανα απειλούν να ξεκάνουν το μανάβη αν δε συμμορφωθεί. (. . .) Τα ζώα εξαγριωμένα στριμώχνουν τον κυνηγό, ο οποίος παρακαλά για τη ζωή του. (. . .) Τα δέντρα τσακώνουν τον ξυλοκόπο που τόσο πολύ τα έχει πονέσει και τον αναγκάζουν να υποσχεθεί ότι δε θα ξαναπειράξει ούτε ένα φυλλαράκι τους. (. . .) Αρχηγός γίνεται το ελάφι που δε φημίζεται για τη δύναμή του αλλά για την καλοσύνη του. Έτσι η βία και η τρομοκρατία στο δάσος σταματούν και δίνουν τη θέση τους στη δικαιοσύνη και την ειρήνη. Ποτέ ξανά τα ζώα, τα δέντρα και τα λάχανα δεν είχαν τόσο καθαρή και δυνατή φωνή. Ποτέ ξανά το δάσος δεν είχε αυτή τη μορφή. Τώρα εκεί μέσα μπορούν να ζήσουν όλοι ήσυχα και ειρηνικά χωρίς κανένα κίνδυνο, ακόμη και τα μικρά παιδιά! Το cd περιέχει τα τραγούδια και τη μουσική που πλαισιώνουν την παράσταση. (Θεοφανία Παπαθωμά)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 112
Θέματα: Ελλάδα, Θεατρικό έργο, σενάριο, λιμπρέτο, Παιδικό, Εφηβικό και εκπαιδευτικά
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Βρεφική - Παιδική ηλικία, Νεαρές ηλικίες