Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο Μπιμπί στα προνήπιαΚωδικός: 978-960-6638-46-6Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Γεωργιάδη, Σγουρή Β. & Γκιόκα, ΕιρήνηΕκδοτικός οίκος: ΔΙΑΠΛΑΣΗΒιβλία δραστηριοτήτων χρωματισμού και ζωγραφικής

Ο Μπιμπί στα προνήπια
Tιμή Καταλόγου:12.05
Έκπτωση:15%
Τελική Τιμή:10.24€

Το βιβλίο `Ο Μπιμπί στα προνήπια` σχεδιασμένο σύμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, έχει ως στόχο, μέσα από απλές ασκήσεις, να βοηθήσει τα παιδιά αυτής της ηλικίας να γνωρίσουν τα γράμματα και με τη βοήθεια των ενηλίκων, χωρίς πίεση και αυστηρότητα, να εισαχθούν ομαλά στο σύστημα γραφής της ελληνικής γλώσσας. Επίσης, έχει ως στόχο να ασκηθεί η λογικομαθηματική σκέψη των προνηπίων, μαθαίνοντας να ξεχωρίζουν τα χρώματα και τα σχήματα, γνωρίζοντας έννοιες που αφορούν στον τόπο και τον χρόνο με τη βοήθεια των κατάλληλων εικόνων και προοδευτικά αρχίζοντας να μαθαίνουν τους αριθμούς με διασκεδαστικό και παιγνιώδη τρόπο. Πάνω απ` όλα όμως, πρόκειται για ένα απλό και εύχρηστο βιβλίο για γονείς και εκπαιδευτικούς, το οποίο μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξάσκηση δεξιοτήτων και στη νοητική εξέλιξη των παιδιών αυτής της ηλικίας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 94
Θέματα: Βιβλία δραστηριοτήτων χρωματισμού και ζωγραφικής
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Βρεφική - Παιδική ηλικία