Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα ίχνη του χρήματοςΚωδικός: 978-960-218-311-3Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Schlink, BernhardΕκδοτικός οίκος: ΚΡΙΤΙΚΗΓερμανία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Τα ίχνη του χρήματος
Tιμή Καταλόγου:11.94
Έκπτωση:59%
Τελική Τιμή:4.90€

Οι φίλοι του πιστεύουν ότι είναι πια καιρός ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Ζελμπ να το πάρει απόφαση ότι γερνάει και ν` αποσυρθεί σιγά σιγά απ` την ενεργό δράση.
Όμως, όταν μια χειμωνιάτικη νύχτα ο Ζελμπ βοηθάει τον τραπεζίτη Βέλκερ να ξεκολλήσει το αυτοκίνητό του απ` το χιόνι, αναλαμβάνει ταυτόχρονα μια φαινομενικά απλή και αθώα υπόθεση. Αλλά μόνο φαινομενικά, αφού η αποστολή του θα είναι να εξιχνιάσει πολλά και περίεργα παιχνίδια, που δεν περιορίζονται στο ξέπλυμα χρημάτων και άλλες αδιαφανείς δραστηριότητες, αλλά φτάνουν ως το φόνο.
Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα και συνάμα ένα σχόλιο για το πρόσφατο αλλά και το ναζιστικό παρελθόν της Γερμανίας. Για τις ταραγμένες δεκαετίες του `30 και του `40 και για το τραύμα της διαίρεσης της χώρας που η επούλωσή του σκοντάφτει ακόμα στις ανισότητες της επανένωσης.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 264
Τίτλος πρωτότυπου: Selbs Mord
Θέματα: Γερμανία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα