Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΙΣΛΑΜΚωδικός: 9786185012410Έτος έκδοσης: 2019Συγγραφέας: Murray, DouglasΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΙΣΛΑΜ
Tιμή Καταλόγου:21.20
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:19.08€

Το The Strange Death of Europe (πρωτότυπος τίτλος) πρόκειται για ένα διεθνώς ευπώλητο βιβλίο που περιγράφει τον απολογισμό μιας ηπείρου και ενός πολιτισμού που αυτοκτονούν.
Ο Douglas Murray ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ευρώπη για να εξετάσει από πρώτο χέρι πώς η μαζική μετανάστευση, η καλλιεργημένη αυτοδυσπιστία και αυταπάτη συνέβαλαν, ώστε να βρεθεί μια ήπειρος στη μέγγενη της καταστροφής της. Από τις ακτές της Λαμπεντούζα, στους καταυλισμούς μεταναστών στην Ελλάδα, από την Κολωνία μέχρι το Λονδίνο, εξετάζει με κριτικό πνεύμα τους παράγοντες που συνέβαλαν για να καταστήσουν τους Ευρωπαίους αδύναμους να διαμαρτυρηθούν για τον εαυτό τους και ανίκανους να αντισταθούν στην αλλοίωση της κοινωνίας τους. Το "τρομερό και συνταρακτικό" βιβλίο του Murray, όπως το χαρακτήρισαν οι "Times" του Λονδίνου, αναφέρεται στις απογοητευτικές αποτυχίες της πολυπολιτισμικότητας, στη στροφή της Άνγκελα Μέρκελ στη μετανάστευση, στην έλλειψη επαναπατρισμού και στη δυτική καθήλωση στην ενοχή, αποκαλύπτοντας τη δυσφορία στην καρδιά του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Το συμπέρασμά του είναι ζοφερό, αλλά οι προβλέψεις του δεν είναι αμετάκλητες. Όπως υποστηρίζει ο Murray, αυτή μπορεί να είναι η τελευταία μας ευκαιρία να αλλάξουμε το αποτέλεσμα, προτού είναι πολύ αργά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Πρόλογος του Συγγραφέα στην Ελληνική Έκδοση

Εισαγωγή 
Οι καταβολές
Πώς πιαστήκαμε στα γρανάζια της μετανάστευσης 
Οι δικαιολογίες που λέγαμε μεταξύ μας
"Καλώς ορίσατε στην Ευρώπη" 
Έχουμε δει τα πάντα
Πολυπολιτισμικότητα 
Ήρθανε
Προφήτες δίχως αναγνώριση
Προειδοποιητικές σειρήνες 
Η τυραννία της ενοχής
Το πρόσχημα του επαναπατρισμού
Μαθαίνοντας να ζεις με το πρόβλημα
Κόπωση 
Είμαστε εγκλωβισμένοι 
Ελέγχοντας την αγανάκτηση
Η αίσθηση ότι πρόκειται για μια χαμένη υπόθεση 
Το τέλος 
Τι θα μπορούσε να έχει γίνει
Τι θα προκύψει

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Σελίδες: 466