Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα μυστήρια του χρόνουΚωδικός: 978-960-421-004-6Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟΕκδοτικός οίκος: ΑΡΧΕΤΥΠΟΠαραψυχολογικά μελέτες, Χρόνος (χρονολογία), χρονικά συστήματα και δεδομένα

Τα μυστήρια του χρόνου
Tιμή Καταλόγου:11.80
Έκπτωση:20%
Τελική Τιμή:9.40€

Ο χρόνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του σύμπαντος. Δεν υπάρχει ανθρώπινο πλάσμα, που να έχει περπατήσει σ` αυτόν τον κόσμο και να μην έχει αναρωτηθεί σχετικά με τη φύση και τα παράδοξα του χρόνου. Ερωτήματα όπως: «τι είναι χρόνος;», «υπάρχει πραγματικά χρόνος;», «πότε ξεκίνησε και πότε θα τελειώσει ο χρόνος;», «μπορούμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο;». . . βασάνιζαν το μυαλό των ανθρώπων από την αυγή της ιστορίας. Τα ίδια κι ακόμη περισσότερα ερωτήματα βασάνισαν επί μήνες και τα μυαλά των συγγραφέων αυτού του βιβλίου, που επιχείρησαν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, να ρίξουν κάποιο φως στα Μυστήρια του Χρόνου. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το βιβλίο, που μιλά για χρονικά παράδοξα και μαύρες τρύπες, ταξίδι στο χρόνο και χρονοπύλες, χρονοταξιδιώτες και ναυάγια του χρόνου, κβαντική τηλεμεταφορά και βιορυθμούς, συμπτώσεις και συγχρονικότητα, άγνωστα ημερολόγια και χρονολογικές απάτες. Ένα βιβλίο που μιλά επίσης για τη φιλοσοφία και την τέχνη του χρόνου, η οποία είναι ταυτόχρονα και η τέχνη της ζωής. Ξετυλίγοντας «Τα Μυστήρια του Χρόνου» είναι σαν να ξανοιγόμαστε σ` έναν απέραντων διαστάσεων κοσμικό ωκεανό, όπου όλα μπορούν να συμβούν.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 224
Θέματα: Παραψυχολογικά μελέτες, Χρόνος (χρονολογία), χρονικά συστήματα και δεδομένα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα