Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το ενυδρείοΚωδικός: 978-960-02-2204-3Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Suvorov, ViktorΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠαπαζήσηΡωσία, Ανθολογίες (εκτός ποίησης), Κατασκοπικά θρίλερ

Το ενυδρείο
Tιμή Καταλόγου:20.14
Έκπτωση:51%
Τελική Τιμή:9.90€

Ο νεαρός αξιωματικός Βίκτορ Σουβόροφ επιλέγεται να υπηρετήσει αρχικά στις Ειδικές Δυνάμεις και στη συνέχεια στη σοβιετική στρατιωτική αντικατασκοπία. Εκπληρώνει με ζήλο τα καθήκοντά του νομίζοντας πως υπηρετεί την πατρίδα του. Συμμετέχει σε στρατιωτικές ασκήσεις, φοιτά σε μυστικές ακαδημίες προετοιμασίας επαγγελματιών κατασκόπων, οι οποίοι δρουν με διπλωματική κάλυψη στις χώρες της Δύσης, πραγματοποιεί αποστολές στο εσωτερικό της ΕΣΣΔ που στόχο έχουν τη σπίλωση και την εξόντωση μελών αντίπαλων φατριών μέσα στους κόλπους της GRU αλλά και του Κόμματος. Μετά την επιτυχή φοίτηση σε μυστική ακαδημία, βρίσκεται στη Βιέννη ως νεαρός αξιωματικός κατασκοπίας και αρχίζει τη δράση του η οποία εκτείνεται σε διάφορες χώρες. Σιγά-σιγά όμως αρχίζει να αμφιβάλλει, να έχει ερωτήματα και διλήμματα σχετικά με τους στόχους της δράσης του. Μερικά μοιραία γεγονότα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τη δράση των εχθρικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά με τις φατρίες στους κόλπους της GRU, τον οδηγούν στην τελική του απόφαση. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 463
Θέματα: Ρωσία, Ανθολογίες (εκτός ποίησης), Κατασκοπικά θρίλερ
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα