Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΚοινωνιολογίαΚωδικός: 978-960-02-1321-8Έτος έκδοσης: 1999Συγγραφέας: Καφφές, ΓεώργιοςΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠαπαζήσηΚοινωνιολογία

Κοινωνιολογία
Tιμή Καταλόγου:14.70
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:5.20€

Στο βιβλίο αυτό, που εκτός από τον ευρύτερο ακαδημαϊκό κόσμο απευθύνεται περισσότερο σε Σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών, οι οποίοι κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν έρθει ποτέ σε προηγούμενη βαθμίδα εκπαίδευσης σε επαφή με την Κοινωνιολογία, υπάρχει μια εισαγωγική προσέγγιση στην Επιστήμη της Κοινωνιολογίας. Αναφέρονται οι βασικές κοινωνιολογικές έννοιες, Σχολές, κοινωνιολογικά θέματα και επιστημονικές τάσεις της εποχής μας, και χωρίζεται σε τρία μέρη : Στο πρώτο μέρος παρουσιάζεται η εμφάνιση και πορεία αυτής της ανθρωπιστικής Επιστήμης. Στο δεύτερο μέρος προσεγγίζονται ορισμένα ειδικά κοινωνιολογικά θέματα με έμφαση σε τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους Σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών όπως είναι η κοινωνιολογία του στρατού, της βίας και του πολέμου. Στο τρίτο μέρος τέλος, μέσα από την επιστημονική οπτική γωνία της Κοινωνιολογίας, εξετάζονται ορισμένα επίκαιρα θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος και ευαισθητοποίησης στον ελληνικό και ευρύτερα στον ευρωπαϊκό χώρο, όπως η ανεργία, η υπογεννητικότητα, τα νέα κοινωνικά προβλήματα που προκύπτουν από τεχνολογικές εφαρμογές, υπογραμμίζοντας έτσι την αναγκαιότητα κοινωνιολογικού προβληματισμού στον κοινωνικό προγραμματισμό και την πράξη του, την κοινωνική πολιτική. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 244
Θέματα: Κοινωνιολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα