Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι ΑσασίνοιΚωδικός: 978-960-14-1140-8Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: Gifford, ThomasΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου

Οι Ασασίνοι
Tιμή Καταλόγου:20.30
Έκπτωση:22%
Τελική Τιμή:15.90€

Τα παιχνίδια εξουσίας οργιάζουν στη Ρώμη, ενώ ο ετοιμοθάνατος Πάπας επιχειρεί να ελέγξει τη διαδοχή του. Στη Νέα Υόρκη, δύο άντρες δολοφονούνται από έναν άγνωστο την ώρα που συζητούν το κόστος για την εξασφάλιση της ψήφου ενός μέλους του Κολεγίου των Καρδιναλίων που θα εκλέξει τον νέο Πάπα. Η αδελφή Βαλεντίνη, καθολική καλόγρια αλλά και ανατρεπτική συγγραφέας, η οποία συνδεόταν αισθηματικά με έναν από τους δολοφονημένους άντρες, καταφεύγει στο πατρικό της σπίτι στο Πρίνστον των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει ήδη ολοκληρώσει τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων που θα φέρουν στο φως της δημοσιότητας ένα σκοτεινό μυστικό της Καθολικής Εκκλησίας. Επικοινωνεί με τον αδερφό της, το δικηγόρο Μπεν Ντρίσκιλ και του ζητά να συναντηθούν. Λίγο αργότερα όμως θα βρεθεί δολοφονημένη. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 735
Τίτλος πρωτότυπου: The Assassini
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα