Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο παλιάτσος και η ΆνιμαΚωδικός: 978-960-453-129-5Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Βαμβουνάκη, ΜάρωΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΨυχολογία, Ψυχολογική θεωρία και σχολές σκέψης, Ψυχοθεραπεία

Ο παλιάτσος και η Άνιμα
Tιμή Καταλόγου:15.21
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:5.30€

Ο άνθρωπος που κάνει ψυχοθεραπεία μπορεί να νικάει παλιούς τρόμους και να κερδίζει αυτοπεποίθηση και ωριμότητα, όμως δεν μεταμορφώνεται απαραίτητα σε έναν ωραίο, αγνό, θετικό άνθρωπο. Ο θεραπευτής του μπορεί να τον γιατρέψει από τραύματά του, δεν μπορεί όμως να τον γιατρέψει απ` τα ελαττώματά του. Άλλο η ψυχολογική ασθένεια, κι άλλο η ηθική, η πνευματική ασθένεια. Διότι το φοβερό δώρο της ελευθερίας του ανθρώπου αφήνει στο άτομο το περιθώριο να μπορεί να επιλέξει και το κακό. .. Βασιζόμενη στην επιστήμη της ψυχολογίας, η πασίγνωστη συγγραφέας μας εισάγει στον κόσμο της ανθρώπινης ψυχολογίας και συμπεριφοράς, αναλύοντας θέματα όπως η ελευθερία του ατόμου να κάνει τις επιλογές του, το καλό και το κακό. Ένα βιβλίο που θα διευρύνει την οπτική σας!

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 297
Θέματα: Ψυχολογία, Ψυχολογική θεωρία και σχολές σκέψης, Ψυχοθεραπεία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα