Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η στροφή της κοινωνικής σκέψης στις επιστήμες της πολυπλοκότηταςΚωδικός: 978-960-218-690-9Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Γεωργοπούλου, ΠαναγιώταΕκδοτικός οίκος: ΚΡΙΤΙΚΗΚοινωνική θεωρία, Φιλοσοφία της επιστήμης, Επισπτώσεις της επιστήμης και τεχνολογίας στην κοινωνία

Η στροφή της κοινωνικής σκέψης στις επιστήμες της πολυπλοκότητας
Tιμή Καταλόγου:12.94
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:4.50€

Τα περισσότερα βιβλία που πραγματεύονται τη θεωρία του χάους και της πολυπλοκότητας αντιμετωπίζουν το θέμα τους υπό το πρίσμα της φυσικής, της χημείας, των μαθηματικών, της βιολογίας και του μάνατζμεντ. Αντίθετα, σε αυτό το κριτικό δοκίμιο η συγγραφέας εστιάζει στην κοινωνική σκέψη, όπως αυτή επαναπροσδιορίζεται υπό την επίδραση των επιστημών της πολυπλοκότητας, καλύπτοντας έτσι ένα κενό στην ελληνική βιβλιογραφία που σχετίζεται με τη `στροφή στην πολυπλοκότητα`. Κυρίως, όμως, υπερβαίνοντας την πολλαπλότητα των ερμηνευτικών εκδοχών και ερευνητικών τάσεων της διεθνούς βιβλιογραφίας, επιχειρεί να αναδείξει τη βαρύνουσα σημασία και την πρωτοτυπία αυτής της στροφής. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 240
Θέματα: Κοινωνική θεωρία, Φιλοσοφία της επιστήμης, Επισπτώσεις της επιστήμης και τεχνολογίας στην κοινωνία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα