Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το χρονικό του ΑκακόρΚωδικός: 978-960-6765-23-0Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Brugger, KarlΕκδοτικός οίκος: ΈΣΟΠΤΡΟΝΒόρεια Αμερική, Ιστορία της Αμερικής

Το χρονικό του Ακακόρ
Τελική Τιμή:10.00€

«Το χρονικό του Ακακόρ, η γραπτή ιστορία του λαού μου, αρχίζει από την ώρα μηδέν, όταν οι θεοί μας άφησαν (. . .). Αποτελεί τη μαρτυρία της ιστορίας των αρχαιότερων ανθρώπων του κόσμου, από το ξεκίνημα, την ώρα μηδέν, όταν έφυγαν από εμάς οι Πρώτοι Δάσκαλοι, μέχρι σήμερα, που οι Λευκοί Βάρβαροι προσπαθούν να καταστρέψουν τον λαό μας». (. . .) Το 1972, ο Γερμανός δημοσιογράφος Karl Brugger συναντά τον λευκό Ινδιάνο αρχηγό Τατούνκα Νάρα, πρίγκιπα του αρχαίου λαού της Αμαζονίας που οι θεοί ονόμασαν «Εκλεκτή Φυλή». Η συνάντηση οδηγεί στην αποκάλυψη του Χρονικού του Ακακόρ, της γραπτής ιστορίας του λαού του Τατούνκα Νάρα, που αφηγείται τη θεϊκή καταγωγή, τα κατορθώματα και τη ζωή στη (χαμένη;) πόλη του Ακακόρ μέχρι το τέλος των καιρών.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 273
Τίτλος πρωτότυπου: Die Chronik von Akakor
Θέματα: Βόρεια Αμερική, Ιστορία της Αμερικής
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα