Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η Αγάπη του πνεύματοςΚωδικός: 108645Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Hellinger, BertΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΝΨυχολογία : συναισθήματα

Η Αγάπη του πνεύματος
Tιμή Καταλόγου:23.32
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:16.32€

Φανταστείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας ένα κρυστάλλινο πρίσμα. Καθώς το  φως διαπερνάει το σώμα του, διαθλάται εντός του και μεταλλάσσεται σε όλες τις  μορφές του χρωματικού φάσματος.

Αυτά τα χρώματα αντιπροσωπεύουν τις σκέψεις μας, με τον τρόπο που ο καθένας μας τις εκφράζει και τις εκδηλώνει,όπως ακριβώς εκδηλώνονται και οι εκατομμύρια  χρωματικές αποχρώσεις στον λαμπερό μας κόσμο.

Κατά τον ίδιο τρόπο λειτουργούμε και εμείς σαν πρίσματα και μέσα από τις ποικίλες παραλλαγές της ίδιας μας της κατανόησης, συγχωνεύουμε τις διακριτές και συναφείς αποχρώσεις της παλέτας των συναισθημάτων, συνθέτοντας μια μεγάλη και εκτενή ποικιλομορφία.

Ο BertHellinger ονόμασε αυτό το βιβλίο «Η Αγάπη του Πνεύματος».

Τι είναι λοιπόν η Αγάπη;

Η αγάπη είναι μια κατάσταση της ύπαρξης, η οποία μεταμορφώνει κάτω από το πρίσμα της πνευματικότητας το ουδέτερο λαμπερό φως σε χιλιάδες χρωματικές παραλλαγές, αυτές που συνθέτουν και το θαύμα της δημιουργίας!

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 368
Τίτλος πρωτότυπου: Die Liebe des Geistes
Θέματα: Ψυχολογία : συναισθήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα