Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Yogalife γιόγκικη ζωήΚωδικός: 978-618-5054-23-6Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Κονταξάκη, ΚορίναΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΝΦιλοσοφία

Yogalife γιόγκικη ζωή
Tιμή Καταλόγου:16.96
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:11.87€

YogaLife Γιόγκικη Ζωή - Κορίνα Κονταξάκη (Yogacharini Anandhi)
Ενεργειακά κέντρα (chakra): Πώς να εγκαταστήσουμε καινούριους νοητικούς προγραμματισμούς για αφύπνιση και ευημερία
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μέρος του πιστοποιητικού σεμιναρίου «Ολιστική Πνευματική Εκπαίδευση» που δημιούργησε και διδάσκει η Κορίνα Κονταξάκη και εγκεκριμένοι μαθητές της. Είναι βασισμένο στην αρχαία φιλοσοφία και πρακτική της Γιόγκα και των ενεργειακών κέντρων (chakra).
Στις σελίδες του θα βρείτε ένα πρόγραμμα πρακτικής και θεωρίας για 9 μήνες, όπου ο συμμετέχων καθοδηγείται σε συγκεκριμένες σωματικές, αναπνευστικές και νοητικές ασκήσεις, ειδικά σχεδιασμένες να καθαρίσουν στο σώμα και το νευρικό σύστημα, με στόχο την προετοιμασία για διαλογισμό. Εστιάζουμε στις ιδιότητες των έξι ενεργειακών κέντρων (chakra) τις εφαρμόζουμε σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, έτσι ώστε να γνωρίσουμε αλλά και να βιώσουμε αυτή την πανάρχαια τεχνική συνειδητής εξέλιξης.
Οι πρακτικές που αναφέρονται προέρχονται κυρίως από το σύστημα Rishiculture Ashtanga Yoga (Gitananda Yoga-www.icyer.com) των Maharishi Dr Swami Gitananda, Yogacharini Meenakshi Devi Bhavanani και Yogacharya Dr Ananda Balayogi Bhavanani από το Pondicherry της Νότιας Ινδίας.
Το βιβλίο είναι σχεδιασμένο για δασκάλους γιόγκα, για αφοσιωμένους μαθητές γιόγκα, αλλά και για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν πιο βαθιά τις τεχνικές και θεωρίες της γιόγκα και των ενεργειακών κέντρων.

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 144
Θέματα: Φιλοσοφία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα