Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα επτά θαύματα του κόσμου 5: Ο θρύλος του γκρεμούΚωδικός: 978-618-01-1859-9Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Lerangis, PeterΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΠεριπέτειας

Τα επτά θαύματα του κόσμου 5: Ο θρύλος του γκρεμού
Tιμή Καταλόγου:15.50
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:5.40€

ΤΡΙΑ ΛΟΚΟΥΛΙ
Ο Τζακ Μακ Κίνλεϊ και οι φίλοι του ανέλαβαν να βρουν τα χαμένα Λόκουλι που είναι κρυμμένα στα Επτά Θαύματα του Κόσμου. Νίκησαν τον Κολοσσό της Ρόδου, επισκέφτηκαν την αρχαία Βαβυλώνα, νίκησαν νεκροζώντανους και πολέμησαν εναντίον ενός ισχυρού βασιλιά. Ωστόσο έπρεπε να πληρώσουν το τίμημα.
Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ
Αφού οι φίλοι ελευθέρωσαν κατά λάθος τον βασιλιά Ουλάαρ μέσα από το άγαλμα του Δία, ο βασιλιάς της Ατλαντίδας κατάφερε να ξεφύγει από τις παγίδες τους, να απαγάγει την Άλι και να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και στον χώρο με ένα Λόκουλους στο χέρι. Η ισορροπία της μαγείας καταστρέφεται και η χαμένη ήπειρος είναι πλέον ασταθής. Η μόνη επιλογή που έχουν οι Επίλεκτοι για να σώσουν τη φίλη τους και τον κόσμο είναι να ολοκληρώσουν άμεσα την αποστολή.
ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ
Οι Επίλεκτοι ξεκινούν για μια επική περιπέτεια στον Ναό της Αρτέμιδος στην Έφεσο και στον Φάρο της Αλεξάνδρειας, προκειμένου να βρουν τα τελευταία Λόκουλι. Μόνο τότε θα τολμήσουν οι φίλοι να περάσουν μέσα από το ρήγμα, να σώσουν την Άλι, να νικήσουν τον βασιλιά Ουλάαρ και να ανακτήσουν το Λούκουλους της Δύναμης προτού χαθεί για πάντα.
ΕΠΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ
Το τελευταίο μέρος της συγκλονιστικής περιπέτειας του Πίτερ Λεράντζις.

 

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 480
Τίτλος πρωτότυπου: Seven wonders 5: the legend of the rift
Θέματα: Περιπέτειας
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα