Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Αόρατη καρδιάΚωδικός: 978-960-218-284-0Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Roberts, RusselΕκδοτικός οίκος: ΚΡΙΤΙΚΗΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Αόρατη καρδιά
Tιμή Καταλόγου:9.90
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:6.90€

Ο Σαμ Γκόρντον και η Λώρα Σίλβερ διδάσκουν σε μια ιδιωτική σχολή της Ουάσινγκτον. Ο Σαμ πιστεύει ότι οι περισσότερες κρατικές παρεμβάσεις είναι άχρηστες και, κατά κανόνα, επιζήμιες για την οικονομία. Η Λώρα προτιμάει σαφώς τα ποιήματα του Γουέρντσγουερθ απ` τη Wall Street Journal. Εκεί που ο Σαμ βλέπει «νικητές», εκείνη βλέπει θύματα. Θέλει το κράτος να προστατεύει τους καταναλωτές και τους εργαζόμενους απ` τις υπερβολές της αγοράς, την οποία ο Σαμ λατρεύει. Μήπως, όμως, τα ετερώνυμα έλκονται; Παράλληλα με τη δική τους ερωτική ιστορία, ξετυλίγεται κι ένα οικονομικό σκάνδαλο, με πρωταγωνιστή τον αδίστακτο διευθυντή μιας μεγάλης εταιρίας. Οι αναγνώστες θα βρουν απαντήσεις για το πώς οι επιχειρήσεις και η αγορά επηρεάζουν τη ζωή μας σ` αυτή την εξαιρετική διασταύρωση οικονομικών επιχειρημάτων.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 261
Τίτλος πρωτότυπου: The invisible heart
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα