Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Σχετικά με τον ΣμιντΚωδικός: 978-960-8228-41-2Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Begley, LouisΕκδοτικός οίκος: ΚοχλίαςΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Σχετικά με τον Σμιντ
Tιμή Καταλόγου:15.00
Έκπτωση:14%
Τελική Τιμή:12.90€

Έπειτα από πολύχρονη, επιτυχημένη σταδιοδρομία, η ζωή του Άλμπερτ Σμιντ, ενός περήφανου, παραδοσιακού τζέντλεμαν και δικηγόρου της παλαιάς σχολής, καταρρέει. Η γυναίκα του πεθαίνει. Οι πελάτες του στρέφονται προς τους νέους δικηγόρους, που εισβάλλουν σαν αρπακτικά. Όσο για τη σχέση με την μοναχοκόρη του, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η αγαπημένη του Σαρλότ γίνεται μια συνηθισμένη γιάπισσα και του ανακοινώνει ότι σκοπεύει να παντρευτεί κάποιον που ο πατέρας της δεν εγκρίνει καθόλου, για λόγους που δεν τολμά να ομολογήσει - ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Σιγά σιγά οι μάσκες πέφτουν και τα προσχήματα καταρρέουν. Μέσα από τη σκόνη τους, ο «Σμίντης» ξετρυπώνει από τη γωνία του, κάνει σχέδια, για καινούργια ζωή και προσδοκά την αναγέννηση, ίσως και την ευτυχία... Το μυθιστόρημα του Λούις Μπέγκλεϊ, με φόντο την Νέα Υόρκη και τα αριστοκρατικά της περίχωρα, διανθισμένο με μαύρο χιούμορ κι έναν ερωτισμό που αιφνιδιάζει, ρίχνει μια ψυχρή, ανελέητη ματιά στη ζωή και την νοοτροπία των κατοίκων της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ. Είναι μια τολμηρή περιγραφή της μοναξιάς, ένα δυνατό φως στα μύχια της ανθρώπινης ψυχής.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 335
Τίτλος πρωτότυπου: About Schmidt
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα