Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η βασίλισσα του ήλιουΚωδικός: 978-960-364-128-5Έτος έκδοσης: 1998Συγγραφέας: Michael, E. J.Εκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Η βασίλισσα του ήλιου
Tιμή Καταλόγου:15.20
Έκπτωση:22%
Τελική Τιμή:11.90€

Σε μια λοφοπλαγιά της Καλιφόρνια, ο Τζέισον βρίσκει ένα αρχαίο κειμήλιο, ένα μυστηριώδες μενταγιόν, που περιέχει μεγάλη δύναμη και σοφία, και αποκαλύπτει τη μυστική κληρονομιά της ανθρωπότητας.
Οι προσπάθειες του Τζέισον να ανακαλύψει το νόημα αυτού του μενταγιόν τον εμπλέκουν σε μια συγκλονιστική περιπέτεια και σε επικίνδυνες συγκρούσεις με μυστικές οργανώσεις του οικονομικού κατεστημένου, που προσπαθούν να κυριαρχήσουν στον κόσμο -ταυτόχρονα, όμως, τον ανταμείβουν με μια νέα βαθιά σοφία που αλλάζει τη ζωή.
Σε μια προσπάθεια να σώσει τη ζωή του, ο Τζέισον ταξιδεύει σε μακρινές περιοχές του Γιουκατάν, όπου συναντά αινιγματικούς σαμάν και περνά μια σειρά από διαφωτιστικές δοκιμασίες. Οι εκπληκτικές ανακαλύψεις του κορυφώνονται με μια θαυμαστή εξώκοσμη συνάντηση και με ένα καθηλωτικό όραμα για το μέλλον της γης.

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 302
Τίτλος πρωτότυπου: Queen of the sun
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα