Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Λίζα + Γιούλιαν = αγάπηΚωδικός: 978-960-04-2334-1Έτος έκδοσης: 2003Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΦαντασίας μεταφρασμένα, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά)

Λίζα + Γιούλιαν = αγάπη
Tιμή Καταλόγου:7.60
Έκπτωση:39%
Τελική Τιμή:4.60€

Μένουν στην ίδια γειτονιά, σε απέναντι πολυκατοικίες. Δεν έχει τύχει να συναντηθούν. Πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο, σε διαφορετικές τάξεις. Δεν έχει τύχει να προσέξει ο ένας τον άλλο. Μια νύχτα που ο Γιούλιαν δεν μπορούσε να κοιμηθεί, τη βλέπει τυχαία από το παράθυρό του. Από τότε την παρακολουθεί κάθε βράδυ μαγεμένος. Την ερωτεύεται. Τη σκέφτεται συνέχεια. Κι έπειτα... τη βλέπει στο σχολείο. Είναι όμως πολύ ντροπαλός για να της μιλήσει. Γι` αυτό αρχίζει να επικοινωνεί μαζί της μέσω e-mail, χωρίς να της αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Το ένα ψέμα φέρνει τ` άλλο. Η Λίζα τελικά υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον άγνωστο θαυμαστή της. Πώς θα μάθει όμως τι; `Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης, μέσα από τα μάτια των δύο πρωταγωνιστών`.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ