Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το παραμύθι του θανάτουΚωδικός: 978-960-450-892-1Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Russell, CraigΕκδοτικός οίκος: BELL / ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣΣκωτία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το παραμύθι του θανάτου
Tιμή Καταλόγου:7.70
Έκπτωση:22%
Τελική Τιμή:6.00€

Σε μια παραλία του Αμβούργου βρίσκεται το πτώμα μιας νεαρής κοπέλας. Έχει στραγγαλιστεί και στην παλάμη της είναι χωμένο ένα σημείωμα: «Ήμουν κάτω από τη γη και τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσω σπίτι». Ο Γιαν Φάμπελ, του τμήματος Ανθρωποκτονιών του Αμβούργου, πασχίζει να ερμηνεύσει το νόημα αυτής της ανατριχιαστικής εικόνας που έπλασε το διεστραμμένο μυαλό του δολοφόνου, όταν, τέσσερις μέρες μετά, ένας άντρας και μια γυναίκα ανακαλύπτονται μέσα σ` ένα δάσος με κομμένους τους λαιμούς. Στις χούφτες τους είναι σφηνωμένα δύο χαρτάκια με τα ονόματα «Χάνσελ» και «Γκρέτελ», γραμμένα με τον ίδιο μικροσκοπικό, αφύσικα τακτικό, γραφικό χαρακτήρα. Και οι φόνοι δε σταματούν εδώ. . . Γίνεται πια φανερό πως κάθε έγκλημα είναι μια μακάβρια αναφορά στους λαϊκούς μύθους που πριν από σχεδόν διακόσια χρόνια είχαν συγκεντρώσει οι αδελφοί Γκριμ. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 426
Τίτλος πρωτότυπου: Brother Grimm
Θέματα: Σκωτία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα