Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το πέταγμα των αετώνΚωδικός: 978-960-450-655-2Έτος έκδοσης: 2000Συγγραφέας: Higgins, JackΕκδοτικός οίκος: BELL / ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το πέταγμα των αετών
Τελική Τιμή:5.00€

Καθώς ο πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος τελειώνει, ένας Αμερικανός πιλότος, ο Τζακ Κέλσο, παίρνει μαζί του στην Αμερική τη Γερμανίδα βαρόνη Έλσα φον Χάλντερ και την παντρεύεται. Από το γάμο τους θα γεννηθούν δυο δίδυμα αγόρια, ο Μαξ και ο Χάρι. Τα δυο αδέρφια, που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, αναγκάζονται να αποχωριστούν το ένα το άλλο όταν ο πατέρας τους πεθαίνει. Ο μικρότερος, ο Χάρι, μένει στην Αμερική με τον παππού του, ενώ ο Μαξ, που έχει κληρονομήσει τον τίτλο του βαρόνου, επιστρέφει με τη μητέρα του στη Γερμανία. Τώρα, το ξέσπασμα του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου βρίσκει τα δυο αδέρφια σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο Μαξ, ο «Μαύρος Βαρόνος» όπως τον αποκαλούν, είναι ένας από τους άσους της Λουφτβάφε. Ο Χάρι ένας από τους καλύτερους πιλότους RAF. Οι δυο αετοί απλώνουν τα φτερά τους στον ουρανό της φλεγόμενης Ευρώπης. Γενναίοι και οι δυο, ξανασμίγουν σ΄ έναν παράξενο ανταγωνισμό στους αιθέρες, ισορροπώντας ανάμεσα στο μίσος για τον εχθρό και την αδερφική αγάπη. Αλλά κανείς τους δεν γνωρίζει ακόμη πόσο δραματικό είναι το παιχνίδι που τους ετοιμάζει η μοίρα. Δυνάμεις που δεν μπορούν να ελέγξουν συλλαμβάνουν ένα σατανικό σχέδιο που βάζει σε δοκιμασία ότι πιο πολύτιμο έχουν και οι δυο: την οικογένειά τους, τα ιδανικά και τις αξίες τους, την ίδια τους τη ζωή. Κι από την εξέλιξη αυτού του σχεδίου ίσως εξαρτάται τώρα και η έκβαση ολόκληρου του πολέμου.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 441
Τίτλος πρωτότυπου: Flight of eagles
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα