Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΟΝΩΝΚωδικός: 978-960-450-849-5Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Patterson, James, 1947 -Εκδοτικός οίκος: BELL / ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΟΝΩΝ
Tιμή Καταλόγου:7.60
Έκπτωση:49%
Τελική Τιμή:3.90€

Ένας δολοφόνος τρομοκρατεί το Σαν Φρανσίσκο σκοτώνοντας νιόπαντρα ζευγάρια. Τέσσερις γυναίκες - τέσσερις φίλες - εμπλέκονται στην υπόθεση, καθεμία από διαφορετικό πόστο (. . .). Καθώς η τυπική διαδικασία που ακολουθούν μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν φαίνεται να αποδίδει, αποφασίζουν και οι τέσσερις να παρακάμψουν τις υπηρεσίες τους και τη γραφειοκρατία και να συνεργαστούν απευθείας η μία με την άλλη. Κάπως έτσι, γεννιέται η «Γυναικεία Λέσχη Φόνων». (. . .) Αγωνιώδες, δραματικό, με τέσσερις συναρπαστικές ηρωίδες και πλοκή που κόβει την ανάσα, το 1ο Έγκλημα, (. . .) είναι το πρώτο βιβλίο της ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΟΝΩΝ, της δημοφιλέστερης αστυνομικής σειράς των τελευταίων ετών στην Αμερική.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 410
Τίτλος πρωτότυπου: 1st to Die
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα