Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Κομφούκιος ο δάσκαλος του φωτός (δεύτερος τόμος)Κωδικός: 978-960-421-052-7Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Franchini, PhilippeΕκδοτικός οίκος: ΑΡΧΕΤΥΠΟΓαλλία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Κομφούκιος ο δάσκαλος του φωτός (δεύτερος τόμος)
Tιμή Καταλόγου:20.20
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:7.10€

515 π.Χ. Επί 35 ολόκληρα χρόνια, ο Κομφούκιος μοιράζεται ανάμεσα στο ρόλο του συμβούλου, κοντά στους δούκες, και στην αποστολή του, που είναι η διδασκαλία του. Απογοητευμένος ολοένα και περισσότερο από τον τρόπο που ασκείται η εξουσία, επιχειρεί μια μεγάλη και περιπετειώδη περιοδεία στη φεουδαρχική Κίνα, σκοπεύοντας να πατάξει τη διαφθορά και να κηρύξει την ειρήνη. Πέφτοντας σε κάθε είδους παγίδες και δολοπλοκίες, ο Κομφούκιος διχάζεται ανάμεσα στη νόμιμη οικογένειά του και τον Μογκ Γι, τον ανυπότακτο νόθο γιο του, που ενσαρκώνει στα μάτια του την ελευθερία. Μια ελευθερία για την οποία ο «σοφός του Λου» νοιώθει κρυφή έλξη ως την τελευταία στιγμή της ζωής του. Ο Φιλίπ Φρανσινί, βασισμένος σε σχεδόν άγνωστα ιστορικά γεγονότα μιας πολυτάραχης εποχής, δίνει ένα ανθρώπινο πορτραίτο του Κομφούκιου, με τις φωτεινές και σκοτεινές πτυχές αυτής της θρυλικής προσωπικότητας, που ενσαρκώνει το μύθο μιας αρχαίας κουλτούρας τριών χιλιάδων χρόνων.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 413
Τίτλος πρωτότυπου: Confucius le ma?tre de lumi?re
Θέματα: Γαλλία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα