Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η ιστορία του Κινήματος της ΛεγεώναςΚωδικός: 978-618-5361-34-1Έτος έκδοσης: 2019Συγγραφέας: Horia SimaΕκδοτικός οίκος: ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ

Η ιστορία του Κινήματος της Λεγεώνας
Tιμή Καταλόγου:20.00
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:18.00€

Ο Horia Sima ήταν ο διάδοχος του Καπετάνιου της Σιδηράς Φρουράς.  Στις σελίδες του παρόντος έργου εξιστορεί λεπτομερώς τις διώξεις και τις αδικίες που υπέστησαν οι Λεγεωνάριοι από τον βασιλιά Κάρολο και τις δημοκρατικές κυβερνήσεις της Ρουμανίας. Συνωμοσίες, συκοφαντίες, φυλακίσεις, δίκες, αστυνομική βία, απαγορεύσεις συγκεντρώσεων και τρομοκρατία κατά της Σιδηράς Φρουράς ήταν μόνο μερικά  από τα μέσα που χρησιμοποίησαν το Παλάτι και η Δημοκρατία της Ρουμανίας. Διηγείται όλα τα στάδια της ίδρυσης και τα πρώτα χρόνια της «Λεγεώνας του Αρχάγγελου Μιχαήλ» και περιγράφει την προσωπικότητα του Κοντρεάνου. Παρουσιάζει, επίσης, την ιδεολογία και το όραμα του Κινήματος για τη δημιουργία ενός νέου τύπου ανθρώπου με πίστη στις αξίες της Ορθοδοξίας και τα εθνικά ιδανικά.

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ