Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μέρες ΑλεξάνδρειαςΚωδικός: 978-960-16-2665-9Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Στεφανάκης, Δημήτρης Γ., 1961- , συγ./μετ.Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Μέρες Αλεξάνδρειας
Tιμή Καταλόγου:24.30
Έκπτωση:18%
Τελική Τιμή:19.90€

Στην Αλεξάνδρεια των αρχών του εικοστού αιώνα, μια οικογένεια καπνοβιομηχάνων ζει το θαύμα του κοσμοπολιτισμού πλαισιωμένη από έναν πολυφυλετικό θίασο χαρακτήρων. Ο πατριάρχης της, Αντώνης Χάραμης, εγκαθίσταται με τη σύζυγό του Δάφνη και τα δυο τους παιδιά στην αριστοκρατική συνοικία της πόλης, το Καρτιέ Γκρεκ, εγκλωβισμένος στο αυστηρό κοινωνικό πλαίσιο της ελληνικής παροικίας. Η επαγγελματική του σχέση με ένα μυστηριώδη Λιβανέζο, τον Ελιάς Χούρι, θα του επιτρέψει να υπογράψει ένα προνομιακό συμβόλαιο με τα βρετανικά στρατεύματα της Μέσης Ανατολής, την ημέρα που κηρύσσεται ο Α? Παγκόσμιος πόλεμος, αλλά κυρίως θα τον απελευθερώσει από τα ηθικά στεγανά της οικογενειακής ζωής: χάρη στη διαμεσολάβηση του Χούρι θα καρποφορήσει το ειδύλλιό του με την πανέμορφη Γαλλοελβετίδα Υβέτ Σαντόν. . .(. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 653
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα