Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο πόλεμος των άνθεωνΚωδικός: 978-960-8167-68-1Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Williams, TadΕκδοτικός οίκος: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα, Φαντασία

Ο πόλεμος των άνθεων
Tιμή Καταλόγου:29.80
Έκπτωση:16%
Τελική Τιμή:24.90€

Στη Μεγάλη Πόλη, στο αχνοφωτισμένο γραφείο ενός επιβλητικού πύργου, δυο θανάσιμα πλάσματα συναντώνται. Μια σκοτεινή συμφωνία ολοκληρώνεται και ο Άρχοντας του Οίκου Έλεμπορ διατάσσει: «Ο Πόλεμος επίκειται. Το Παιδί πρέπει να πεθάνει». Στον κόσμο μας, ένας νεαρός άνδρας, ο Τέο, ανακαλύπτει ένα χειρόγραφο, γραμμένο από κάποιον μακρινό του θείο. Φαίνεται σαν μυθιστόρημα - ένα παράξενο παραμύθι με πλάσματα της φαντασίας, ένα ταξίδι σε μια μαγική χώρα. Είναι όμως γραμμένο με τη μορφή ημερολογίου. . . Λες και τα γεγονότα είναι αληθινά. . . Λες και ο θείος του πράγματι ανακάλυψε έναν άλλο κόσμο. Ή λες και ένας άλλος κόσμος ανακάλυψε τον Τέο. Τώρα η πύλη για τη χώρα της σκιάς έχει ξανανοίξει - και είναι η μοίρα του Τέο να ακολουθήσει αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο. Επειδή πέρα από την πύλη καιροφυλακτεί μια δύναμη αθάνατη και καταστροφική, μια δύναμη που όμοια της δεν υπάρχει και που, ακόμα και τώρα, προετοιμάζεται για πόλεμο. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 693
Τίτλος πρωτότυπου: The War of the Flowers
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Φαντασία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα