Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το εγωιστικό γονίδιοΚωδικός: 978-960-7578-08-2Συγγραφέας: Dawkins, Richard, 1941-Εκδοτικός οίκος: ΚΑΤΟΠΤΡΟΒιολογία, επιστήμες της ζωής, Εξέλιξη, Γεννετική (μη ιατρική)

Το εγωιστικό γονίδιο
Tιμή Καταλόγου:19.00
Έκπτωση:58%
Τελική Τιμή:7.90€

Το εγωιστικό γονίδιο προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού μεταξύ των βιολόγων και του ευρέος κοινού όταν πρωτοεκδόθηκε το 1976. Η εναργής ερμηνεία της ζωής από τη σκοπιά του γονιδίου, με πρόζα διαυγή, συγκέντρωσε τα νήματα της σκέψης για το χαρακτήρα της φυσικής επιλογής σε ένα εννοιολογικό πλαίσιο με βαθιές προεκτάσεις όσον αφορά την κατανόηση της εξέλιξης. Ο χρόνος έχει επιβεβαιώσει τη σπουδαιότητά του. Διανοητικά αυστηρό, εντούτοις γραμμένο σε μη τεχνική γλώσσα, το Εγωιστικό γονίδιο θεωρείται ευρέως ως ένα αριστούργημα επιστημονικής γραφής, και η διορατικότητά του παραμένει σήμερα το ίδιο ουσιαστική όσο την ημέρα που πρωτοεκδόθηκε. Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει δυο νέα κεφάλαια, νέο πρόλογο και εκτενή σχολιασμό από το συγγραφέα.

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 382
Τίτλος πρωτότυπου: The selfish gene
Θέματα: Βιολογία, επιστήμες της ζωής, Εξέλιξη, Γεννετική (μη ιατρική)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα