Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η απειλή του ΕρμήΚωδικός: 978-960-542-390-2Έτος έκδοσης: 2001Εκδοτικός οίκος: ΜΙΝΩΑΣΓαλλία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Η απειλή του Ερμή
Tιμή Καταλόγου:10.00
Έκπτωση:31%
Τελική Τιμή:6.90€

Είναι χαρισματική, ειδική στις πολεμικές τέχνες, αλλά και πληγωμένη απ` τη ζωή. Η υπαστυνόμος της Νέας Υόρκης, Ρεντά Φατμί, έχει επτά μέρες στη διάθεσή της για να σώσει την πόλη. Ο Ερμής, ένας μυστηριώδης εκβιαστής, καταφέρνει να θέσει υπό τον έλεγχό του ένα δίκτυο δορυφόρων και απειλεί να τους ρίξει στο Μανχάταν. Το Εφ Μπι Άι και η αστυνομία έχουν μία εβδομάδα καιρό για να αποτρέψουν την καταστροφή. Είναι, άραγε, τα λύτρα το πραγματικό κίνητρο του Ερμή, ή μήπως κρύβει μια αλήθεια που παραπέμπει στον απόλυτο τρόμο; Για την υπαστυνόμο, όλα θα κριθούν σε επτά μέρες: Καλείται να εξουδετερώσει τον Ερμή, να ξαναβρεί τις χαμένες αναμνήσεις της παιδικής της ηλικίας, να μάθει αν η ιατρική θα μπορέσει να της δώσει πίσω το πρόσωπό της, που το έχασε σε ένα εφιαλτικό ατύχημα το οποίο την άφησε φρικτά παραμορφωμένη... Σε μια υπέροχη όσο και παράξενη Νέα Υόρκη, αρχίζει ένα ανθρωποκυνηγητό γεμάτο παγίδες, κινδύνους και ανατροπές. Γιατί, γύρω από την Ρεντά, εκτός από τον Ερμή, περιφέρεται και ο προδότης που εξαφάνισε το πρόσωπό της.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ