Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

IΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! - ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ ΡΑΪΧΚωδικός: 130-067Συγγραφέας: Βασίλειος ΣιταράςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΝΩΜΩΝ - ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

IΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! - ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ ΡΑΪΧ
Tιμή Καταλόγου:6.90
Έκπτωση:40%
Τελική Τιμή:4.14€

Η αγγλοαμερικανική αεροπορική εκστρατεία εναντίον της κατεχόμενης από τον Χίτλερ Ευρώπης, και πρωτίστως εναντίον της ίδιας της Γερμανίας, δεν είχε προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία. Περισσότερες από 4 εκατομμύρια πολεμικές έξοδοι αεροσκαφών -κυρίως στρατηγικών βομβαρδιστικών- και 2,7 εκατομμύρια τόννοι βομβών είναι μεγέθη που προκαλούν δέος, ακόμη και για τα δεδομένα του Β ΠΠ. Αλλά και οι ανθρώπινες απώλειες, τόσο στο έδαφος, κυρίως μεταξύ των αμάχων, όσο και στον αέρα μεταξύ των αεροπόρων ήταν συγκλονιστικές. Στο εξαιρετικά ενδιαφέρον και πρωτότυπο αυτό βιβλίο, αναλύεται η εξέλιξη του στρατηγικού βομβαρδισμού, η απουσία ηθικών φραγμών από πλευράς αντιμαχομένων, και κυρίως των Αγγλοαμερικανών, οι αεροπορικές επιχειρήσεις χρόνο με τον χρόνο και τα πραγματικά αποτελέσματα σε σχέση με τα αναμενόμενα από τους Συμμάχους επιτελείς. Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τα έγχρωμα σχέδια αεροσκαφών των συμμαχικών δυνάμεων καλύπτουν όλες τις πτυχές της αεροπορικής εκστρατείας, ενώ οι πίνακες με τα στατιστικά στοιχεία βοηθούν στην πληρέστερη κατανόηση της εξέλιξης των επιχειρήσεων. Με το νέο βιβλίο της σειράς Μονογραφίες της Στρατιωτικής Ιστορίας, ο αναγνώστης θα σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με την αξία των στρατηγικών βομβαρδισμών κατά τη διάρκεια του Β ΠΠ και την πραγματική τους συμβολή στην τελική συντριβή της Γερμανίας.