Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

FOCKE WULF Fw190 & Ta153Ο θρύλος της Luftwaffe στον Β ΠΠ -Κωδικός: 140-038Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΝΩΜΩΝ - ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

FOCKE WULF Fw190 & Ta153Ο θρύλος της Luftwaffe στον Β ΠΠ -
Tιμή Καταλόγου:7.00
Έκπτωση:50%
Τελική Τιμή:3.50€

Στο πρώτο βιβλίο της σειράς παρουσιάζεται το θρυλικό γερμανικό αεροσκάφος Fw 190 της Luftwaffe, που έγραψε τις δικές του σελίδες ιστορίας κατά τη διάρκεια του B' ΠΠ. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει αναλυτική τεχνική περιγραφή όλων των τύπων του Fw 190 και πλήρη παρουσίαση της επιχειρησιακής του δράσης στα μέτωπα του πολέμου. Το κείμενο εμπλουτίζεται με λεπτομερείς πίνακες τεχνικών χαρακτηριστικών και ιστορικών στοιχείων καθώς και με 42 έγχρωμα σχέδια και 46 γραμμικά σχέδια αεροσκαφών του διεθνούς φήμης εικονογράφου Richard J. Caruana, που δημοσιεύονται για πρώτη φορά στον ελληνικό και διεθνή Τύπο. Στο βιβλίο περιλαμβάνονται επίσης αποκλειστικές έγχρωμες φωτογραφίες του πραγματικού αεροσκάφους και ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων και χρήσιμος 20σέλιδος μοντελιστικός οδηγός για όσους θα ήθελαν να κατασκευάσουν το περίφημο αυτό αεροσκάφος υπό κλίμακα.