Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Αναμνήσεις ενός Έλληνα φωτορεπόρτερΚωδικός: 978-960-8350-57-1Έτος έκδοσης: 2006Εκδοτικός οίκος: ΠΟΤΑΜΟΣΕλλάδα, Μεμονωμένοι φωτογράφοι

Αναμνήσεις ενός Έλληνα φωτορεπόρτερ
Tιμή Καταλόγου:30.57
Έκπτωση:68%
Τελική Τιμή:9.90€

«Η συνεργασία με τον Τέλη, είτε σε μια είδηση που σκάει είτε σε ένα θέμα, πάντα σε ικανοποιούσε. Ήταν πάντοτε συμπονετικός στα θύματα μιας καταστροφής και ευγενικός στους ξεροκέφαλους γραφειοκράτες. Αλλά ήταν πάντα αποφασισμένος να τραβήξει μια ολοζώντανη φωτογραφία που θα έμενε στο χρόνο. Θυμάμαι να ταξιδεύω με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο σημείο ενός σεισμού με τον Τέλη να οδηγεί σαν ραλίστας την ταλαιπωρημένη Άλφα Ρομέο του. Αλλά και την επιμονή και την υπομονή του να αναζητήσουμε στα σοκάκια του Έντρεμιτ στη Δυτική Τουρκία το σπίτι στο οποίο μεγάλωσαν οι πρόγονοι του Μιχάλη Δουκάκη. Ό,τι και να συνέβαινε μπορούσες πάντοτε να βασίζεσαι στη διάθεσή του να μη το βάζει κάτω». -Kerin Hope, Financial Times, τέως ανταποκρίτρια του Α.Ρ. στην Αθήνα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 229
Θέματα: Ελλάδα, Μεμονωμένοι φωτογράφοι
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα