Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Κουβανέζικη ραψωδίαΚωδικός: 978-960-539-633-6Έτος έκδοσης: 2000Συγγραφέας: Manet, EduardoΕκδοτικός οίκος: Modern TimesΓαλλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Κουβανέζικη ραψωδία
Tιμή Καταλόγου:14.74
Έκπτωση:19%
Τελική Τιμή:11.90€

Κούβα, 1960. Τα ιδανικά του Κάστρο ανάβουν φωτιές στους δρόμους της Αβάνας, εκεί όπου οι σκιές γλιστρούν με καχύποπτα βλέμματα καταδικάζοντας το καθεστώς του Μπατίστα. Ο επιχειρηματίας Εντελμίρο Σαργάτς και η οικογένειά του ακολουθούν το μεταναστευτικό ρεύμα που τους οδηγεί μέχρι το Μαϊάμι. Με φόντο το παραθαλάσσιο τοπίο της Φλόριντα, ο Εντελμίρο τρέφει τη νοσταλγία του για την Αβάνα με αντιεπαναστατικά όνειρα, ενώ η αισθησιακή και ατίθαση γυναίκα του βυθίζεται στη λήθη του αλκοόλ και των ναρκωτικών. Ο γιος του Εντελμίρο Σαργάτς, ο Χουλιάν, αγωνίζεται να προσαρμοστεί σε μια νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα, περνώντας από την οργή και τα ερωτηματικά μιας αντιδραστικής εφηβείας στην ωριμότητα μιας ανήσυχης ενηλικίωσης. Ο Χουλιάν αμφισβητεί, αντιδρά, επαναστατεί, υπομένει, ονειρεύεται, ερωτεύεται και συγκρούεται με την Έμα, τη δυναμική κι οργισμένη αντικαστρική δικηγόρο. Ο Eduardo Manet σκιαγραφεί μια περιθωριακή κοινωνία που ζει κάτω από το βάρος μιας ψεύτικης ελπίδας, μιας χίμαιρας που ενώνει τους ονειροπόλους και τα θύματα με τους προδότες και τους επαναστάτες.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 510
Τίτλος πρωτότυπου: Rhapsodie cubaine
Θέματα: Γαλλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα