Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Βυζάντιο-εισαγωγή στο βυζαντινό πολιτισμόΚωδικός: 978-960-206-000-1Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟΕκδοτικός οίκος: Παπαδήμας Δημ. Ν.Βυζαντινή Αυτοκρατορία, 500 μ.Χ. έως 1000 μ.Χ., Ευρωπαϊκή ιστορία

Βυζάντιο-εισαγωγή στο βυζαντινό πολιτισμό
Tιμή Καταλόγου:31.80
Έκπτωση:60%
Τελική Τιμή:12.70€

[...] Οι λαοί της Ευρώπης, και μάλιστα οι Σλάβοι, είναι οφειλέτες στο Βυζάντιο. Ένα μέρος από τις αρχές του πολιτισμού των βρίσκεται εκεί. Ιδιαίτερα το Βυζάντιο είναι πάντοτε πόλος έλξεως για μας τους Έλληνες. Αποτελεί τη συνέχεια του αρχαίου ελληνικού κόσμου και την απαρχή του νεώτερου. Οι ρίζες του εθνικού, πνευματικού και κοινωνικού μας βίου περνούν από κει και καταλήγουν στον αρχαίο ελληνισμό. Η λατρεία, η γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμά μας, οι παραδόσεις μας, ο όλος τρόπος του βίου μας, έχουν έντονο βυζαντινό χρώμα και μαρτυρούν το στενό μας δεσμό με το Βυζάντιο. Για τούτο, ιδιαίτερα στον τόπο μας, ένα νέο σύγγραμμα για το Βυζάντιο πάντοτε αποτελεί σημαντικό εκδοτικό γεγονός, και μάλιστα όταν τούτο είναι γραμμένο από διαπρεπείς ειδικούς.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 691
Τίτλος πρωτότυπου: Byzantium an introduction to east roman civilization
Θέματα: Βυζαντινή Αυτοκρατορία, 500 μ.Χ. έως 1000 μ.Χ., Ευρωπαϊκή ιστορία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα