Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα καμένα στολίδια του καλοκαιριού ? The burnt garments of summerΚωδικός: 978-960-505-169-3Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: March, MichaelΕκδοτικός οίκος: ΆΓΡΑΠοίηση

Τα καμένα στολίδια του καλοκαιριού  ?  The burnt garments of summer
Tιμή Καταλόγου:10.00
Έκπτωση:61%
Τελική Τιμή:3.90€

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Άγρα το νέο ποιητικό βιβλίο του Αμερικανού ποιητή Μάικλ Μάρτς, σε μετάφραση της βραβευμένης ποιήτριας Κατερίνας Αγγελάκη - Ρούκ, σε δίγλωσση έκδοση. Είναι το πέμπτο βιβλίο του ποιητή που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Ποιήματά του έχουν εκδοθεί και στη Νέα Εστία και στην Ποιητική. Ο Μάικλ Μάρτς διευθύνει το Διεθνές Φεστιβάλ της Πράγας εδώ και 24 χρόνια.

Στον τόμο περιλαμβάνονται οι συλλογές «Τα καμένα στολίδια του καλοκαιριού» και «Η ιστορία της εγκατάλειψης».

Έργο εξωφύλλου: BRAM VAN VELDE

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο MICHAEL MARCH γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1946. Νέος άφησε την Αμερική και εγκαταστάθηκε στην Ευρώπη. Είναι διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Λογοτεχνίας της Πράγας εδώ και είκοσι τέσσερα χρόνια. Έχει γράψει έξι ποιητικές συλλογές, από τις οποίες τέσσερις (`Εξαφάνιση, 2003, Υπόσχεση μόνο, 2005, Ο δρόμος της επιστροφής, 2010 και Αυτό που όλα στοχεύουν, 2013) έχουν μεταφραστεί από την Κατερίνα Αγγελάκη-Ρούκ και εκδοθεί από τις Εκδόσεις Άγρα.

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 144
Θέματα: Ποίηση
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα, Αγγλικά