Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο μοναχός του διαβόλουΚωδικός: 978-960-7027-38-2Έτος έκδοσης: 1983Συγγραφέας: Peters, Ellis, 1913-1995Εκδοτικός οίκος: ΚΑΝΑΚΗΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο μοναχός του διαβόλου
Tιμή Καταλόγου:13.20
Έκπτωση:60%
Τελική Τιμή:5.30€

Το φθινόπωρο του 1140 το μοναστήρι των Βενεδικτίνων στο Σρούσμπερι δέχεται με χαρά στους κόλπους του τον Μέριετ Άσπλεϊ, γιο φεουδάρχη, που επιθυμεί να γίνει μοναχός. Σύντομα όμως ο νεαρός δόκιμος γίνεται μια ενοχλητική παρουσία. Πειθήνιος και υπάκουος τη μέρα, αλλά τρομαχτικός και φοβερός τη νύχτα, αφού ο ύπνος του ταράσσεται από εφιάλτες τόσο βίαιους, ώστε σύντομα αποκτά το παρατσούκλι `ο μοναχός του διαβόλου`. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Μέριετ με το καμένο πτώμα που ανακαλύπτεται στο Μεγάλο Δάσος και το οποίο ανήκει σ` έναν απώτερο κληρικό; Καθώς τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, ανατίθεται στον αδελφό Κάντφελ να ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το μυστηριώδη δόκιμο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 300
Τίτλος πρωτότυπου: Brother Cadfael Chronicles
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα