Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΝόρμαΚωδικός: 978-960-16-7557-2Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Όξανεν, ΣόφιΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΜυθιστορήματα, Μοντέρνα & σύγχρονη μυθιστοριογραφία (μετά περ.1945), γυναικεία φύση, σκανδιναβική λογοτεχνία

Νόρμα
Tιμή Καταλόγου:14.40
Έκπτωση:56%
Τελική Τιμή:6.40€

«Στην αποβάθρα κάθισε στο παγκάκι όπου δεν είχε καθίσει η μητέρα. Συγχρόνως, έφτασε και το μετρό. Η μητέρα είχε πετάξει κάτω από το παγκάκι την τσάντα και τα παπούτσια της κι έπειτα χάθηκε».
Η Νόρμα είναι ένα κορίτσι στο Ελσίνκι, που βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω ενός σπάνιου χαρακτηριστικού που διαθέτει. Μπλέκεται σε ένα δίχτυ προδοσίας και παράνοιας, από το οποίο αγωνίζεται να ξεφύγει, ενώ προσπαθεί να λύσει το μυστήριο του θανάτου της μητέρας της.

«Η Νόρμα είναι μια καταιγιστική ιστορία για την ομορφιά, τη γονιμότητα και την ευάλωτη γυναικεία φύση. Η Όξανεν έχει μια δύναμη σχεδόν αδυσώπητη. Αρπάζει τον αναγνώστη και απαιτεί την προσοχή του». VLT (Σουηδία)
« Η Σόφι Όξανεν είναι ένα από τα πιο λαμπρά άστρα της σκανδιναβικής λογοτεχνίας και στη Νόρμα είναι στην καλύτερη στιγμή της. Την ίδια στιγμή που θέλω να καταβροχθίσω ολόκληρο το βιβλίο, προσπαθώ να σταματώ για να κρατήσει περισσότερο η ανάγνωσή του». Norrk?pings Tidningar (Σουηδία)
«Απολαυστική αναγνωστική εμπειρία... Η Νόρμα δεν είναι μόνο η μαγική ιστορία μιας νέας γυναίκας με ξεχωριστές ιδιότητες, αλλά και μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου». Turun Sanomat (Φινλανδία)
«Ένα βιβλίο που εντυπωσιάζει και εμπνέει μια διαρκώς κλιμακούμενη αγωνία». Lire (Γαλλία)
«Προσέξτε, αυτό ειναι το καλύτερο βιβλίο που θα διαβάσετε φέτος». Femina (Δανία)

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 368
Θέματα: Μυθιστορήματα, Μοντέρνα & σύγχρονη μυθιστοριογραφία (μετά περ.1945), γυναικεία φύση, σκανδιναβική λογοτεχνία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Γενικά/εμπόριο