Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το άλικο γράμμαΚωδικός: 978-618-02-0521-3Έτος έκδοσης: 2016Συγγραφέας: Χόθορν, ΝαθάνιελΕκδοτικός οίκος: ΜΙΝΩΑΣΜυθιστορήματα, Κλασική μυθιστοριογραφία (πριν περ. 1945), Ιστορικό μυθιστόρημα

Το άλικο γράμμα
Τελική Τιμή:12.50€
Προσφορά: 5.90€
Κέρδος:  53%

Η Έστερ Πριν, παντρεμένη με έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της και άσχημο άντρα, μετακομίζει σε μια νεοϊδρυθείσα αποικία στη Βοστόνη. Κατά τη δίχρονη απουσία του συζύγου της στην Ευρώπη, θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον νεαρό και ευαίσθητο κληρικό Άρθουρ Ντιμσντέιλ. Ο καρπός αυτής της σχέσης, ένα κοριτσάκι, θα γίνει η αφορμή να φανερωθεί το μυστικό της Έστερ, το οποίο θα προκαλέσει την οργή και το μίσος των κατοίκων. Η κοινωνία της εποχής, υποκριτική και ανελέητη, δεν μπορεί να ανεχτεί ένα τόσο σοβαρό αμάρτημα. θα σταθεί μόνη με το παιδί της στην εξέδρα της διαπόμπευσης, υποχρεωμένη να φορά εφ' όρου ζωής στο στήθος της το άλικο γράμμα Α, κεντημένο από την ίδια, σύμβολο της αμαρτίας και της μοιχείας.

 

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 336
Τίτλος πρωτότυπου: The Scarlet Letter
Θέματα: Μυθιστορήματα, Κλασική μυθιστοριογραφία (πριν περ. 1945), Ιστορικό μυθιστόρημα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Γενικά/εμπόριο