Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Λευκαδίτικη κουζίναΚωδικός: 978-960-87003-0-7Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Σκληρού, ΤούλαΕκδοτικός οίκος: Ιδιωτική ΈκδοσηΕλλάδα, Εθνική & τοπική κουζίνα

Λευκαδίτικη κουζίνα
Τελική Τιμή:9.90€

(...) Η κυρία Τούλα Σκληρού μας χάρισε πρόσφατα ένα καλογραμμένο και εύστοχα διαρθρωμένο και χρηστικό βιβλίο με τίτλο: `ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - τα ξορέξα της νόνας, τα μαγειριά της βαβάς` έναν τίτλο που μας προϊδεάζει ευχάριστα για το περιεχόμενο αυτού του πονήματος. (...) Το βιβλίο της κυρίας Σκληρού έχει πρακτική αξία. Και μέσα στην αμφισβητούμενη `ανθρωπιστικά` εποχή μας μπορεί να αποτελέσει στον τόπο μας τουλάχιστον -γι` αυτό μιλάμε- μια όαση. Η Λευκαδίτισσα, γνωστή για την περίτεχνη φροντίδα της και για το μαγειριό του σπιτιού της, με την τέχνη και εφευρετικότητά της μάς δίνει με λιτά υλικά -μα γνήσια- ένα αποτέλεσμα αξιοζήλευτο. Ας στραφούμε λοιπόν στη δική μας μαγειρική. Κι αυτό δεν είναι απόρροια συναισθηματικής φόρτισης, τοπικισμός ή μόδα. Είναι αδήριτη ανάγκη και για το μέλλον των παιδιών μας, που σήμερα στην πλειοψηφία τρώνε τα ανεξέλεγκτα και επικίνδυνα, θα έλεγα, `έτοιμα φαγητά` που έχουν τις γνωστές ξένες ονομασίες, φίρμες. Όλα αυτά θα βρει ο αναγνώστης του βιβλίου της κ. Τούλας Σκληρού που είναι τόσο γνωστή, τόσο για τις δραστηριότητές της όσο και για το ταλέντο της, σε πολλούς τομείς. Θα χαρεί ο καθένας και η καθεμία την ακρίβεια των συνταγών για κάθε παραδοσιακό φαγητό, με πρόσφατες φωτογραφίες των μαγειρεμένων από την ίδια φαγητών. Την ευχαριστούμε και τη συγχαίρουμε».


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 120
Θέματα: Ελλάδα, Εθνική & τοπική κουζίνα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα