Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Εφ' όπλου λόγοιΚωδικός: 978-960-426-365-3Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: Κωβαίος, Γιάννης Β.Εκδοτικός οίκος: ΙΩΛΚΟΣΛογοτεχνικά δοκίμια

Εφ όπλου λόγοι
Tιμή Καταλόγου:16.00
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:5.60€

Αυτή είναι η αρετή του στοχαστικού Δοκιμίου· ότι δύσκολα χάνει την επικαιρότητά του και, μάλιστα, έχεις συχνά την αίσθηση ότι προοικονομεί κιόλας. Γιατί αντλεί από συγκαιρινά και φλέγοντα κάθε φορά γεγονότα ή καταστάσεις, για να αφήσει όμως απόσταγμα διαχρονικής αξίας. Για παράδειγμα, δοκίμιο που ανθολογείται στο «Εφ` όπλου λόγοι» προέβλεπε την ανάφλεξη στο Κοσσυφοπέδιο πέντε χρόνια νωρίτερα και ένα άλλο εξέφραζε την υποψία ότι οι τηλεψηφοφορίες για τους παίκτες των ριάλιτυ μας προετοιμάζουν για ανάλογη στάση μας στις βουλευτικές και άλλες εκλογές, για να δικαιωθεί σήμερα με το επικείμενο ριάλιτυ που θα αναδεικνύει. . . βουλευτές! Αυτή είναι η αρετή του στοχαστικού Δοκιμίου. Η αδυναμία του είναι ότι σπάνια εισακούεται. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 261
Θέματα: Λογοτεχνικά δοκίμια
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα