Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα όνειρα του ΑϊνστάινΚωδικός: 978-960-7778-84-0Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: Lightman, Alan P.Εκδοτικός οίκος: ΚΑΤΟΠΤΡΟΦιλοσοφικές σπουδές: γενικά, Αινστάιν

Τα όνειρα του Αϊνστάιν
Tιμή Καταλόγου:19.00
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:6.70€

«Δέκα λεπτά μετά τις έξι, σύμφωνα με το αθέατο ρολόι του τοίχου. Λεπτό με λεπτό, καινούργιες φιγούρες διαγράφονται. Στο ισχνό φως του δωματίου, ο νεαρός υπάλληλος του γραφείου ευρεσιτεχνιών είναι ακόμη σωριασμένος στην καρέκλα του, με το κεφάλι ακουμπισμένο στα χέρια του. Τους τελευταίους μήνες, από τα μέσα του Απριλίου και μετά, είδε πολλά όνειρα για το χρόνο. Τα όνειρα κατακυρίευσαν την έρευνά του? τον εξάντλησαν τόσο ώστε κάποιες στιγμές δεν ήξερε αν ήταν ξύπνιος ή αν κοιμόταν. Αλλά τώρα πια τα όνειρα τελείωσαν. Η φύση του χρόνου θα μπορούσε να πάρει πολλές μορφές, εκείνες που ονειρεύτηκε σε ισάριθμες νύχτες? μονάχα μία όμως φαντάζει επιτακτική. Όχι ότι οι άλλες είναι αδύνατες. Θα μπορούσαν να υπάρξουν, σε άλλους κόσμους όμως.» Τα Όνειρα του Αϊνστάιν είναι μια γοητευτική λογοτεχνική περιπέτεια, την οποία ο Salman Rushdie συγκρίνει με τις Αόρατες πόλεις του Italo Calvino: «Δεν μπορώ να εκφράσω καλύτερο έπαινο... Ειλικρινά, έπειτα από πολύ καιρό είναι η πρώτη νουβέλα που με συναρπάζει τόσο πολύ.»

? «Είναι μια διανοητική πρόκληση. Κείμενο συγκινητικό, ευχάριστο και γραμμένο με εξαιρετική δεξιοτεχνία...»
?Salman Rushdie

? «Βαθυστόχαστο, παράξενο, χαριτωμένο, γοητευτικό... Έλκει σαν ισχυρός μαγνήτης ττον αναγνώστη σε έναν κόσμο ονειρικό...»
?The New York Times

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Δερματόδετο
Σελίδες: 160
Τίτλος πρωτότυπου: Einsteins dreams
Θέματα: Φιλοσοφικές σπουδές: γενικά, Αινστάιν
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Γενικά/εμπόριο, Μαθητές, Φοιτητές, Επαγγελματική και Ακαδημαϊκή, Εκπαίδευση ενηλίκων