Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΠόλεμοςΚωδικός: 978-960-393-758-6Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Freedman, LawrenceΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)Επιχειρήσεις πολέμου και άμυνας

Πόλεμος
Τελική Τιμή:22.00€

Πόλεμοι έχουν διεξαχθεί από την αρχή των ιστορικών χρόνων και σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Έχουν προεξέχουσα σημασία και μερικές φορές κυριαρχούν τόσο στα ιστορικά βιβλία όσο και στις πρώτες σελίδες των ΜΜΕ. Έχουν σχηματίσει τα διεθνή συστήματα και έχουν προκαλέσει κοινωνικές αλλαγές. Έχουν εμπνεύσει τη λογοτεχνία, την τέχνη και τη μουσική, ενώ ταυτόχρονα είναι προϊόντα της κοινωνικής και οικονομικής εξέλιξης και αποτελούν επίσης απειλές προς τη συνεχή πρόοδο. Στα πρόσφατα έτη, κατέστη ακόμη δυνατόν να περιγραφεί πώς μία μη ελεγχόμενη πυρηνική αντιπαράθεση μπορεί να πυροδοτήσει μια οικολογική αλυσιδωτή αντίδραση που θα αφήσει ελάχιστα ίχνη ζωής πάνω στη Γη. Σε μια πιο προσωπική άποψη, οι πόλεμοι μάς προμηθεύουν μερικές από τις πιο έντονες καθώς επίσης και κτηνώδεις ανθρώπινες εμπειρίες, βγάζοντας έξω το καλύτερο αλλά και το χειρότερο από τους ανθρώπους, όπως ηρωισμός, συντροφικότητα και αυτοθυσία, απανθρωπιά και βιαιότητα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 447
Τίτλος πρωτότυπου: War
Θέματα: Επιχειρήσεις πολέμου και άμυνας
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα