Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Χωρίς αντάλλαγμαΚωδικός: 978-960-218-214-7Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Hyde, Catherine RyanΕκδοτικός οίκος: ΚΡΙΤΙΚΗΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Χωρίς αντάλλαγμα
Tιμή Καταλόγου:15.90
Έκπτωση:38%
Τελική Τιμή:9.90€

Ένα δωδεκάχρονο αγόρι, η μητέρα του, ο δάσκαλός του. Τρεις απλοί άνθρωποι προσπαθούν να ξεπεράσουν τις αβεβαιότητες και τις ανασφάλειες που τους δημιούργησε η ατυχία τους. Ενώνουν την αισιοδοξία τους για ν` αλλάξουν τη συμπεριφορά των άλλων παρακινώντας τους να μεταδώσουν παραπέρα την καλοτυχία τους. Για όσους επιμένουν να αντιστέκονται στον κυνισμό της εποχής μας, ίσως το κλειδί να βρίσκεται στη διάχυση θετικής ενέργειας στον άμεσο περίγυρό τους. Μια ιστορία για το σήμερα και το αύριο, που ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία της, την έμπνευση της, αλλά και την τρυφερότητά της. Το «Χωρίς αντάλλαγμα» έγινε ταινία από την Warner Bros («Pay it Forward»), με πρωταγωνιστές τον Κέβιν Σπέισι, την Έλεν Χαντ και τον Χάλεϊ Τζόελ Όσμοντ, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 356
Τίτλος πρωτότυπου: Pay it forward
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα