Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ένα για τη θλίψη, δύο για τη χαράΚωδικός: 978-960-8167-54-4Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Woodall, CliveΕκδοτικός οίκος: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣΦαντασίας μεταφρασμένα, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά)

Ένα για τη θλίψη, δύο για τη χαρά
Tιμή Καταλόγου:19.90
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:6.90€

Καλώς ήρθατε στο Πετούμενο Βασίλειο, μια χώρα όπου βασιλεύουν οι καρακάξες και λειτουργούν οι σκοτεινές δυνάμεις. Μια μοχθηρή ευφυΐα διοργανώνει την αμείλικτη άνοδό τους στην εξουσία. Η κυριαρχία τους έχει επιτευχθεί χάρη τη συστηματική γενοκτονία και τις σφαγές. Στο Πετούμενο Βασίλειο, τα κοτσύφια και τα σπουργίτια έχουν εξαφανιστεί. Οι καρακάξες έχουν αντικαταστήσει τα περιστέρια στις πόλεις και τα ψαρόνια στους αγρούς. Για τα μικρά πουλιά όλης της χώρας, η επιβίωση σημαίνει τα πάντα. Το Πετούμενο Βασίλειο χρειάζεται έναν ήρωα. Ένα πουλί να πολεμήσει τις δυνάμεις του σκότους και να φέρει το φως πίσω στη χώρα. Αλλά, τι μπορεί να κάνει ένα μικρό πουλί, μπροστά σε τόσο κακό;


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 413
Τίτλος πρωτότυπου: One for Sorrow. Two for Joy
Θέματα: Φαντασίας μεταφρασμένα, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Νεαρές ηλικίες