Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το χρονικό του αναδυόμενου κόσμου: Το φυλαχτό της δύναμηςΚωδικός: 978-960-6868-47-4Έτος έκδοσης: 2011Συγγραφέας: Troisi, LiciaΕκδοτικός οίκος: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣΙταλία, Μυθιστορήματα, Φαντασία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το χρονικό του αναδυόμενου κόσμου: Το φυλαχτό της δύναμης
Tιμή Καταλόγου:11.90
Έκπτωση:60%
Τελική Τιμή:4.80€

Ενώ η μάχη μαίνεται μεταξύ των Ελεύθερων Χωρών και των ανίκητων φαντασμάτων του Τυράννου, η Νιαξ, το τελευταίο μισοξωτικό του Αναδυόμενου Κόσμου, ξεκινά, μαζί με το νεαρό μάγο Σεννάρ, για μια αποστολή απελπισίας: να ανακτήσουν τις οχτώ πέτρες ενός φυλαχτού απίστευτης δύναμης, το οποίο θα μπορούσε να δώσει τέλος στην αιματοχυσία. Κάθε Χώρα του Αναδυόμενου Κόσμου κρύβει στα σπλάχνα της μία από αυτές τις πέτρες, ασφαλισμένη σε ιερά αφιερωμένα στα Πνεύματα της φύσης. Αν η Νιάλ καταφέρει να φτάσει στα ιερά και να συλλέξει όλες τις πέτρες, θα μπορέσει να συνενώσει τα πνεύματα και να αντιμετωπίσει κάθε είδους μαγεία, όπως αυτή που επιστρατεύει ο Τύραννος. Το νέο βιβλίο της τριλογίας του Αναδυόμενου Κόσμου, από μια συγγραφέα που κατέκτησε το κοινό του φανταστικού με τη χειμαρρώδη γραφή της και τους καθαρούς, γεμάτους πάθος και αξίες, χαρακτήρες της.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 496
Τίτλος πρωτότυπου: Il Talismano del Potere
Θέματα: Ιταλία, Μυθιστορήματα, Φαντασία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα